• Acne therapie
  • Webshop biologische huidverzorging
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Anti Age behandelingen
  • Ontspanning en huidverbetering

anti-aging en huidverbetering met Deynique 

anti-aging

Als men het heeft over anti-aging en huidvebetering, dan denkt men al snel aan prijzige, pijnlijke gezichtsbehandelingen. Wat veel mensen niet weten is dat, door juist de huid aanhoudend te stimuleren, de beste resultaten worden bereikt. Immers, als je eenmaal per maand de sportschool zou bezoeken, kom je niet met een afgetraind lichaam thuis. Dat heeft zijn tijd nodig. Jouw doel, je mindset en de daarbij behorende levensstijl zijn daarin kernbegrippen. Goede voeding, de juiste behandelingen en de beste cosmetica mogen niet ontbreken.

Zoals je in de sportschool voor elke spiergroep een ander instrument gebruikt, is voor het verbeteren van je huidconditie het dagelijks gebruiken van diverse producten onvermijdelijk. Een oriënterend bezoekje aan de schoonheidsspecialiste geeft je, naast informatie over jouw huidtype en de beste aanpak van het huidprobleem, toegang  tot de beste cosmeticaproducten met hoge percentages 'werkstoffen'. Dit zijn de ingrediënten van cosmetica die de huidcellen daadwerkelijk aan het werk zetten. Zelfs tot wel 24% van het product kan werkstoffen bevatten. Cosmetica uit de apotheek of parfumerie  mag wettelijk gezien maximaal 9% aan werkstoffen bezitten, dus bij een schoonheidsspecialiste of huidtherapeut weet je dat je aan het juiste adres bent voor de beste spullen.   

 

Deynique is zo’n cosmeticamerk waarvan de producten deze hoge percentages aan werkstoffen bevatten. De producten van Deynique worden daarom uitsluitend aangeboden bij een schoonheidsspecialiste of huidtherapeut. Zie het als een doktersrecept: morfine ligt niet in de winkel, Paracetamol wel.  Het hoofdingrediënt van de Deynique cosmeticalijn is het geneeskrachtige Aloë Vera. Aloë Vera bevat meer dan 160 verschillende stoffen, waaronder Vitaminen A, B-complex, E, C, mineralen, spoorelementen, aminozuren etc. Eigenlijk alles dus om de huid in een zodanige conditie te brengen dat zij haar eigen functies weer optimaal kan uitvoeren en dat ook laat zien. Hierbij kan je denken aan het bevorderen van de celstofwisseling en de huidvernieuwing (regeneratie), maar ook het afvoeren van schadelijk stoffen. Wat is de beloning: een zuivere en gezonde huid. Geen diepe rimpels, geen roodheid, geen pukkels, geen rare vlekken. Kortom: huidverbetering! 

 

De 2x daagse huidverzorging, huidverbetering en huidbescherming verloopt in 3 fases. Daarbij werk je met 6 geselecteerde producten:

Stap 1: De reiniging

  • Reinigingsgel; Wash Cleanser of Face Cleanser
  • Reinigingslotion; Skin Freshener

Stap 2: Huidverbetering

  • Aloë Vera Skin gel
  • Avocado E of Jojoba olie
  • Moisturiser lotion of crème

Stap 3: Bescherming

  • Een eindcrème afgestemd op het huidtype

 

Ter ondersteuning van het Deynique-concept en ter versterking van het resultaat wordt het huidverbeteringsproces aangevuld met luxe, resultaatgerichte behandelingen in de salon. Hierbij moet je denken aan ontslakkende liftings met exclusieve maskers en intensieve behandelingstechnieken. Deze behandelingen worden in samenspraak samengesteld. Je kan ook kiezen voor een combinatie met bijvoorbeeld microneedling om er ècht het maximale uit te halen. 

 

Nieuwsgierig naar dit concept? Het oriënterend gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Laat je vandaag nog inspireren!