• Acne therapie via zorgverzekering
  • 100% Biologische cosmetica
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Anti Age behandelingen
  • Ontspanning en huidverbetering

Triple Rosa Mosqueta

€ 34,95

Serum Triple Rosa Mosqueta is een krachtige synergie van drie rozenbotteloliën: plantolie van de geperste zaden, het CO2 extract van de bottels en van de zaden. Het 100% biologische serum is van nature rijk aan vitaminen, mineralen, essentiële vetzuren, bètacaroteen, essentiële olie en het bijzondere trans-retinolzuur: een vitamine A zuur. Het serum kan direct op de huid worden aangebracht of kan worden toegevoegd aan de dagelijkse verzorging met de skin-olie. 

 

* Vermindert hyperpigmentatie * Bij rode en gevoelige huid
* Stimuleert de collageenproductie * Super Anti-Aging
* Helpt rimpelvorming te vertragen * Verzacht littekens
* Huidherstellend * Bij zonnebrand 


Blue Itis Treatment

€ 57,50

Door de combinatie van biologische plantoliën en essentiële oliën is het Serum Blue Itis Treatment van grote waarde bij huidontstekingen! De synergie van alle oliën zorgt voor vermindering van de ontsteking, ondersteunt het huidherstel en speelt een rol bij het voorkomen van een histamine uitbraak. Overal waar hitte in de huid optreedt, is dit serum een heerlijke verkoeler. De bijzondere tamanu en blauwe
kamille vormen samen de basis van het serum en zijn aangevuld met de oliën van kokos, rozenbottel, jojoba, lavendel, geranium, melisse en helicryse.

 

* Vermindert de ontsteking  * Bij rosacea en acne
* Huidherstellend * Verkoelend
* Ontspant de huid * Verzacht littekens


Cactus Gold

€ 79,95

Serum Cactus Gold is het krachtigste anti-age serum van Chi Essential Cosmetics. Dit serum bestaat uit 100% biologische Cactusolie uit de woestijn van zuidelijk Marokko. Deze zeer kostbare olie wordt snel door de huid opgenomen. Het serum werkt huidverbeterend, verstevigend en herstellend. De cactusolie bevat naast Vitamine E en A ook het bijzondere ingrediënt Vitamine K. Vitamine K is in staat de donkere kringen rond de ogen te verminderen. Donkere kringen onder de ogen kunnen erfelijk zijn,  maar worden vooral veroorzaakt door een verminderde doorbloeding. Vitamine K versterkt de bloedvaatjes en zorgt daarom voor een verbeterde doorbloeding. Het serum is uitsluitend in de salon verkrijgbaar.

 

* herstel van bloeduitstortingen * behandeling van couperose * versterkt de kleine bloedvaatjes
* vermindert donkere kringen onder de ogen * verhoogt de elasticiteit 

* schrale huid * Striae * anti-aging * pigmentvlekken


Bio Mask 100 % organic

€ 22,50

Dit masker is super soft maar werkt toch intensief op de huid, omdat de rijkdom aan lipofiele stoffen in dit product buitengewoon aantrekkelijk zijn voor het lichaam. Speciaal geschikt als masker voor de extreem gevoelige of zeer droge huid met name als de huid extra bescherming nodig heeft. Ook geschikt als de intensieve nachtverzorging door het masker na opbrengen niet te verwijderen.

 

Hoewel veel huidverzorgingsproducten "natuurlijk" worden genoemd, zijn er maar weinig die echt 100% natuurlijk zijn, laat staan biologisch. Het Bio- masker van Chi Essential Cosmetics is 100% natuurlijk en biologisch. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd. Dit maakt deze formule uniek in de wereld van huidverbeteringsproducten. De synergie van witte klei en de biologische oliën van jojoba, sacha inchi, hennepzaad, abrikozenpit, kokos, argan en rosa mosqueta maken dit tot een genereus, voedzaam product voor de huid. Een  rode, geïrriteerde of droge huid wordt aangepakt met dit masker. Het masker zit van nature vol met vitamines en mineralen zoals o.a.  anti-oxidanten Vitamine A en E, Bèta -caroteen, fytosterolen en omega 3 - 6 vetzuren.

 

In dit Bio masker is er voor gekozen geen gebruik te maken van aroma’s om er voor te zorgen dat dit product op elke huid toepasbaar is: van de normale huid tot de extreem droge en probleemhuid. Zodat iedereen dit masker kan gebruiken, ook mensen met een overgevoeligheid op geurstoffen. Als masker in te zetten maar ook als nacht verzorging voor de intensieve maar milde huidverzorging. Uiteraard kunnen er wel essentiële oliën aan worden toegevoegd of een ander product uit de CEC productlijnen. Maar dit is ter beoordeling bij uw bezoek aan de salon.