• Acne therapie
  • 100% Biologische cosmetica
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Anti Age behandelingen
  • Ontspanning en huidverbetering
Home » Malima webshop » 40+ huid

Verzorg de 40+ huid


“Aging” of huidveroudering is een natuurlijk proces en komt voor bij zowel mannen als vrouwen. Huidveroudering begint vanaf het 25e levensjaar., De gevolgen of kenmerken zijn vaak pas zichtbaar na het 35e levensjaar. Het meest belangrijke kenmerk van het huidverouderingsproces is de snellere afbraak van collageen- en elastinevezels. Verlies van collageen betekent verlies van stevigheid en verlies van elastine betekent huidverslapping. Hoe jij er na je 40e levensjaar uit komt te zien is voornamelijk erfelijk bepaald, maar ook je levensstijl kunnen een behoorlijk impact hebben.

 

Wat zijn de kenmerken van een rijpe huid?

- Volumeverlies en ingevallen slapen

- Hangende oogleden en mondhoeken

- Ouderdomsvlekken

- Pigmentvlekken

- Rimpels/ lijntjes

- Droge huid/vochtarm en trekkerig gevoel

 

Hoe verzorg je de rijpe huid?

Het gebruik van de juiste verzorgingsproducten thuis wordt vaak onderschat, terwijl dit echt het verschil kan maken! Juist door de huid elke dag te stimuleren, verzorgen en beschermen kunnen deze producten de gevolgen van het verouderingsproces aanpakken. De producten bevatten vitamines/anti-oxidanten en hoogwaardige ingrediënten die de juiste diepte in de huid kunnen bereiken om daadwerkelijk invloed te kunnen uitoefenen op het huidverouderingsproces.  

 

Daarnaast is voorkomen beter dan genezen. Bescherm je huid tegen UV –straling, eet gezond, stop met roken en neem op tijd je rust.


Nieuw!

Skincareroutine 40+ huid

€ 183,55
Nieuw!
Nieuw!

Skincareroutine 40+ huid

€ 183,55

De Excellent Firming lijn bevat huideigen ingrediënten die tot diep in de huid worden opgenomen. De rijpe huid krijgt meer spankracht en door de rijke variatie aan antioxidanten wordt de huid maximaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. De skincareroutine bestaat uit: 

GENTLE CLEANSING MILK 200 ML

GENTLE SKIN TONER 200 ML

REFINING GLYCOLIC LYSING 50 ML

EXCELLENT FIRMING MASK 50 ML

EXCELLENT FIRMING SERUM 30 ML

EXCELLENT FIRMING CREAM 50 ML