• Acne therapie
  • Webshop biologische huidverzorging
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Gratis bezorgd vanaf € 50,00
  • Ontspanning en huid verbetering

De schoonheidssalon van rust en ruimte voor lichaam en geest

Een modern ingerichte schoonheidssalon aan huis met de warme sfeer van een huiskamer. De ruimte voldoet aan alle daarvoor gestelde (hygiëne) eisen. De cosmeticaproducten die worden gebruikt tijdens de schoonheidsbehandeling zijn in de schoonheidssalon en in de webshop (24/7) verkrijgbaar. Ook bestaat er een mogelijkheid om uw eigen muziek af te spelen tijdens de behandeling. Parkeren is pal voor de deur en gratis. In de zomer is de ruimte gekoeld middels airconditioning. Kortom: een heerlijke omgeving om lekker te ontspannen en tot jezelf te komen. 


Orthomoleculair huidspecialist en leefstijlcoach

 

Ik ben Susanne Bataille , 47 jaar en geboren en getogen in Den Bosch. Sinds enkele jaren woon ik samen met Marcel en onze adoptiepoes Babs in het mooie Engelen, waar ook de praktijk is gevestigd. Mijn missie is om op een holistische manier mensen te begeleiden met (complexe) huidvragen d.m.v. coaching. Het samen vinden van een juiste balans tussen een mooie huid, de geestelijke impact van huidklachten en het doorbreken van bestaande patronen en overtuigingen. Ook doe ik onderzoek naar de beste prijs/kwaliteitverhouding van cosmetica en de invloed die het heeft op onze gezondheid en het milieu. 

 

Momenteel volg ik de opleiding "Medische basiskennis". Deze studie omvat alle facetten van de epigenetisch wetenschap en de toepassing daarvan.