Huidverzorging per Huidtype

Een van de belangrijkste oorzaken van een verstoorde huid barrière is je levensstijl. “Je bent wat je eet” is een bekend gezegde. Friet, cola, alcohol of roken, alles wat impact heeft op onze gezondheid is ook slecht voor de huid. De huid kan worden gezien als een spiegel van de levensstijl. Eet men ongezond of slaapt men slecht, dan ziet men dit direct terug aan de huid. Het in balans zijn van de levensstijl is dus essentieel als je mooi voor de dag wilt komen. Ook heel belangrijk is het reinigen van de huid en dus je huidverzorging. Het gezicht wordt dagelijks blootgesteld aan (milieu)vervuiling. Bovendien kan make-up de poriën verstoppen en daarmee huidveroudering versnellen.

Om een mooie huid op natuurlijke wijze gezond te houden en te verzorgen, is het essentieel om je eigen huid te kennen. Heb je een gevoelige huid, een vette huid of een droge huid? Afhankelijk van het huidtype kan men bepalen welke product-eigenschappen het nodig heeft. Zo heeft een vochtarme huid behoefte aan een hydraterende crème en zal de vette huid daarentegen meer baat hebben bij een zuiverende, talg-regulerende crème. 

 

Bepaal aan de hand van onderstaande omschrijving jouw huidtype en selecteer de geadviseerde producten in de webshop voor uw huidverzorging. Voor persoonlijk advies kan je uiteraard terecht in de salon, of stuur een berichtje via de contactpagina

Huidverzorging