• Acne therapie
 • Webshop biologische huidverzorging
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Gratis bezorgd vanaf € 50,00
 • Ontspanning en huid verbetering

De KRX Hals-correctie crème heeft een unieke textuur en onderscheidt zich daarmee van andere liftende crèmes. 

KRX Neck Lift Intensive Firming cream bevat microcollageen (draadachtige textuur) dat in de huid wordt geabsorbeerd. Daarmee bouwt het eigen collageen op en zorgt voor meer elasticiteit in de huid van het halsgebied. Een gedeelte van het gelaat wat vaak wordt vergeten in de dagelijkse routine.


De crème bevat 22 actieve ingrediënten die zich concentreren op huidverslapping, lijnen in het halsgebied, droogheid, ouderdomsvlekken en pigmentvorming. 

De microcollageen heeft een kleine (micro) molecuulstructuur. Daardoor wordt deze vorm van collageen makkelijk door de huid opgenomen en kan deze lokaal voor verbetering zorgen. 

Gebruik: 

Breng 2x daags aan op de gereinigde hals en decolleté met een masserende/kloppende opwaardse beweging. 

Resultaat kan na 4 weken gebruik zichtbaar, zijn. Resultaten zijn afhankelijk van de individuele huidconditie, huidverzorging, leeftijd en levenstijl. 

acne of onzuiverheden

Meditopics BHA Exfoliant 2% salicylzuur 150 ml

€ 22,95
acne of onzuiverheden

Meditopics BHA Exfoliant 2% salicylzuur 150 ml

€ 22,95

Exfoliant voor de vette en/of onzuivere huid

Deze frisse lotion bevat 2 top ingrediënten: salicylzuur en kamfer. Salicylzuur maakt de hoornlaag van de huid zacht, dringt door tot diep in de poriën en lost overtollig talg (huidvet) op. Puistjes en mee-eters drogen uit en er ontstaan minder nieuwe onzuiverheden.

Kamfer werkt ontstekingsremmend, antiseptisch en stimuleert de doorbloeding van de huid.

Gebruik ‘m in combinatie met de Intense Cleansing gel en de Purifying gel Cream van Malima om je vette en/of onzuivere huid te verzorgen.

Gebruik: was de huid met een gel of milk. Spoel af met water en dep de huid droog. 1 Pompje lotion over de huid verdelen. Niet afspoelen. De lotion trekt direct in de huid. Sluit af met de purifying gel creme om de huid te hydrateren en om puistjes en mee eters te voorkomen.

Phitex® ClearUp is een dermale textielspray om de probleemhuid te behandelen, bijvoorbeeld als je last hebt van o.a. acne/puistjes, roodheid of eczeem. Phitex wordt niet rechtstreeks op de huid gesprayd -zoals bij reguliere cosmetica- maar op de textiel die in aanraking komt met de huid. Je hoeft Phitex® maar één keer per week aan te brengen. Afhankelijk van het gebied dat je wilt gaan behandelen, kan dat een kussensloop zijn, of een t-shirt (bij acne op de rug) of katoenen handschoenen (bij eczeem op de handen).

Phitex® is zo gemaakt dat wanneer je huid in aanraking komt met het ingesprayde textiel, er gedurende een week geleidelijk werkstoffen worden afgegeven. Die zorgen ervoor dat je huid een hogere weerstand krijgt en daardoor in staat is om zelf de onzuiverheden op te ruimen. Omdat alléén de werkstoffen in de huid worden gebracht, raakt je huid niet verstopt met (irriterende) vulstoffen uit cosmetica, zoals bij een crème. 

In tegenstelling tot de middelen afkomstig uit het medische circuit, kent Phitex Clearup geen bijwerken. De voordelen op een rijtje:

 • Het verzwakt de huid niet en bouwt geen allergieën op.
 • De natuurlijke zuurgraad van de huid blijft in balans omdat Phitex® ClearUp dezelfde pH-waarde heeft als de huid.
 • Het bestrijdt alleen de slechte bacteriën en laat de goede bacteriën die de huid beschermen in tact.
 • Het mag gebruikt worden naast andere behandelingen en medicatiegebruik.
 • Het mag ook gebruikt worden tijdens de zwangerschap en als je zwanger wilt worden.
 • De huid droogt niet uit en je mag tijdens het gebruik gewoon de zon in zoals je gewend bent.
 • Je kunt overdag gewoon make-up gebruiken zoals je gewend bent; het resultaat blijft even goed omdat de werkstoffen ‘s nachts al zijn opgenomen door de huid.
 • 50 ml is voldoende voor 10-12 behandelen
 • Het geeft geen vlekken op kleding.

De Zeezout modderzeep bestaat uit een unieke compositie van modder en dode zee zout en is rijk aan magnesium, kalium, calcium, ijzer, en bromiden. 

Aanbevolen voor de dagelijkse verzorging van ieder huid type en helpt bij klachten zoals Seborroe (extreem vette huid of droge, schilferige huid ), acne, eczeem, psoriasis en schimmel. Verbetert de vochtbalans van de huid, versterkt de huidbarrière en heeft een therapeutisch effect op een huid die rood en schraal is. 

Gebruik voor het gezicht:
Met de vingertoppen masseer je het schuim in het gezicht met ronddraaiende bewegingen. Vermijd contact met de ogen. Laat voor de beste werking de zeep even (ongeveer 2 minuten) intrekken. Daarna afspoelen met lauw water.

 • Natuurlijke reiniging van de huid
 • Verwijdert dode huidcellen
 • Onderdrukt jeuk
 • Zeer zuinig in gebruik
 • Zonder conserveringsmiddelen en synthetische toevoegingen.