• Acne therapie
  • Webshop biologische huidverzorging
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Gratis bezorgd vanaf € 50,00
  • Ontspanning en huid verbetering

Chemische exfoliator en peelings

Een chemisch peeling is een vloeistof die bestaat uit natuurlijke zuren zoals melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Elk zuur heeft unieke eigenschappen. Er zijn peelings die pigmentvlekken oplichten, ontstekingen doven, talgproductie remmen, fijne lijntjes doen vervagen en zelfs de aanmaak van bindweefselvezels stimuleren. Voor elke huidconditie is er een geschikte peeling.

Chemische peelings verweken de dode huidcellen waardoor deze sneller afschilferen. Zo wordt de huid gestimuleerd om nieuwe, gezonde cellen aan te maken. Met een chemische peeling worden huidproblemen aangepakt en verbetert de algehele huidconditie.

 

Bij Beautyburcht wordt uitsluitend gewerkt op het gelaat. Er is keuze uit de volgende peelings:

 

Milde peelings/exfoliator:

KRX Blue Peel

De Blue Peel is een chemische exfoliator en bevat verschillende soorten zuren: 25% glycolzuur 2% melkzuur, 2% wijnsteenzuur, 2% salicylzuur, 1% Citroenzuur. Deze gecombineerde ingrediënten kunnen de huid exfoliëren, hydrateren en zorgen voor cel vernieuwing. Daarnaast worden rimpels, oppervlakkige pigmentvlekjes en fijne lijntjes in één behandeling aangepakt. Doordat deze peeling zeer mild is mag deze wekelijks worden ondergaan. Ook kan de peeling gecombineerd worden met andere behandelingen.

 

Chemische peeling:

MCCM Lactic-2 Melkzuur peeling 

Melkzuur is een natuurlijk product van melk. Deze peeling behoort tot de zogeheten medium peelings. Medium peelings worden ingezet bij een zonbeschadigde huid, matig diepe rimpels en minder zichtbaar maken van acne-littekens. Na genezing krijgt de huid een andere structuur dan daarvoor. De huid wordt egaler, gladder en strakker. Bovendien worden de actieve werkstoffen uit de cosmetica die je thuis gebruikt beter opgenomen door de huid.

Melkzuur wordt het meest ingezet bij:

  • Droge huid
  • Kleine tot middeldiepe rimpels
  • Zonschade/pigmentatie
  • Gevoelige en donkere huid
  • Verbetering van het algehele huidbeeld

 

KRX Mela- pro Spot Peeling

Een spot peeling is een mix van geconcentreerde zuren. De Spot peel is gericht op de behandeling van kleinere gebieden (pigmentvlekjes) om ze lichter en gladder te maken. Deze peeling wordt aanbevolen voor hyperpigmentatie/melasma, donkere vlekken, ouderdomsvlekken en zelfs littekens op het gezicht en lichaam. Het kan ook worden gebruikt om donkere striae te verlichten en de huid te egaliseren. 

 

KRX Lazer Peel

Snelle peeling met lasereffect voor het bleken van de huid. LaZer-peeling is een combinatie van meerdere zuren met een lage pH-waarde die het effect van laser nabootst. Het is een combinatie van glycolzuur, melkzuur, tranexaminezuur, salicylzuur, vitamines en botanische extracten. Het biedt een whitening en anti-aging oplossing, met een minimale hersteltijd.

 

Niet chemische peeling:

KRX Green Sea Peel

100% biologisch zonder chemische middelen en zuren.

Natuurlijke manier om de huid te peelen zonder het gebruik van zuren. Lees verder 

 

- Hoe verloopt een consult? 

De behandeling bestaat uit 3 fases: de intake, de peeling en de nazorg. Het resultaat van de peeling wordt mede bepaald door hoe jij je huid thuis verzorgt. De producten die je daarmee kunnen helpen, zijn in de salon verkrijgbaar en kan je dus direct meenemen.

- Welke huidreactie kan ik verwachten?

Tijdens de peeling veroorzaken natuurlijke zuren een reactie met de huid, waardoor oude, oppervlakkige huidcellen verwijderd worden en nieuwe, jonge huidcellen zichtbaar worden. De huid kan rood kleuren. Afhankelijk van de soort peeling trekt dit binnen enkele uren weg. In sommige gevallen kan de huid wat gaan vervellen. Ook kan er dan jeuk ontstaan. De huid voelt zijdezacht en egaal; de natuurlijke glans wordt zichtbaar.  

- Welke resultaten mag ik verwachten?

Een rustig en gezond huidbeeld, minder roodheid, minder ontstekingen, betere huidweerstand, optimale doorbloeding en hydratatie. De aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd, de huid toont egaal en glad.

- Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Kuur van 4 behandelingen elke 4 weken wordt aanbevolen bij de aanpak van huidproblemen. Daarna zou je elke 6-8 weken een onderhoudsbehandeling kunnen ondergaan. Het inzetten van een peeling is altijd maatwerk. Tijdens de intake zal het beste passende protocol worden besproken. 

 

- Wat kost een behandeling?

Hele gelaat – losse behandeling 30-45 min -- € 69,00

Een kuur van 4 behandelingen  -- € 250,00

 

De Green Sea peel per behandeling € 75,00

Kuur van 4 behandelingen € 275,00