Aromatherapie

 

Aromatherapie is onderdeel van de kruidengeneeskunde waarbij gebruik wordt gemaakt van essentiële of etherische oliën die uit kruiden, bloemen en andere plantdelen gehaald worden. De geneeskrachtige werking van deze oliën ondersteunt het lichaam en de geest bij disbalans.

Aromatherapie zorgt voor innerlijke balans tussen lichaam en geest.

 

De gelaatsmassages bij Beautyburcht worden - in overleg-  uitgevoerd volgens de aromatherapie en vanuit een holistische benadering. Daarbij wordt gebruik gemaakt van 100% zuivere, etherische oliën van biologische kwaliteit. Enkele merken waarmee wordt gewerkt zijn: "Chi Natural Life" en Volatile.

 

Tijdens de behandeling wordt de huid gevoed met de unieke, verbeterende eigenschappen van de oliën en wordt de doorbloeding en stofwisseling van de huid gestimuleerd. De geuren brengen je in diepe staat van rust en ontspanning. Ook na de behandeling zal een ontspannen gemoedstoestand worden ervaren. Kortom: een welkome afwisseling in een hectisch bestaan. 

 

Tijdens de Chi Natural gezichtsbehandeling wordt ook aan de maskers en huidverzorgingsproducten naar wens en behoefte gebruik gemaakt van aromatherapie. Alsook in de producten van Chi Essential Cosmetics. Zo hebt u altijd een op maat gemaakte behandeling of product(en) voor thuisgebruik.  

 

Essentiële oliën zijn sterk geconcentreerde stoffen. Het kan voorkomen dat de huid gevoelig reageert. Voorafgaande aan elke behandeling zal hierover geïnformeerd worden. Ook zijn er omstandigheden waaronder niet behandeld mag/kan worden.

Aromatherapie kan een effectieve aanvulling zijn op een reguliere behandeling, maar vervangt geen huisarts of specialist.