Carboxy Therapie

Carboxy staat voor zuurstof. Met Carboxy therapie breng je meer zuurstof in de huid en verbeter je de doorbloeding. Eerst wordt een gel op de huid aangebracht, vervolgens een masker. Zodra de gel en het masker met elkaar in contact komen, wordt CO2 gegenereerd. De huid gaat zelf extra zuurstof vrijmaken in het gebied waar de CO² zich bevindt. Deze zuurstof wordt opgenomen door de weefselcellen en activeert de celstofwisseling. Hierdoor verbetert het energieniveau in onze cellen waarop deze weer beter gaan functioneren en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.  De reactie tussen de gel en het masker duurt ongeveer 20 minuten. Gedurende deze tijd wordt aanhoudend CO2 door de huid opgenomen. De huidcellen in het behandelgebied vernieuwen zich sneller en de productie van elastine en collageen in de huid wordt gestimuleerd. Carboxy therapie is een verkwikkende behandeling voor het bestrijden van o.a. rimpels, huidverslapping, droge huid, donkere wallen onder de ogen en onzuiverheden.

 

Behandeling bestaat uit een dubbele reiniging waarna de unieke CO2 gel direct op het gelaat (gezicht en hals) wordt aangebracht. Vervolgens wordt  met een speciaal vliesmaker de gel geactiveerd. Dit geeft een knetterend geluid en een kriebelend gevoel. De gel produceert ontelbare CO2 gas bubbels die op de huid uiteenspatten. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid. De behandeling wordt afgesloten met een dag/nacht verzorging en eventueel een zonbeschermer.

 

Naaldvrije Carboxytherapie is absoluut veilig voor de problematische (acne) en gevoelige huid. De gel heeft een kalmerende en genezende werking. De therapie is daarom uitermate geschikt voor zowel een jonge als een ouder wordende huid. 

 

Enkele behandeling à EUR 65,00, duurt ongeveer 45 minuten, is geheel pijnloos en kan het gehele jaar worden ondergaan.

Een kuur van 5 behandelingen kost EUR 260,00 (1 behandeling gratis) en vindt elke 2 weken plaats.


Voor wie is de behandeling geschikt: 

  • Doffe, vale huidskleur
  • Pigmentatieproblemen
  • Vochtarme huid
  • Acne en onzuivere huid
  • Huidveroudering
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Littekens die slecht genezen
  • Donkere kringen rondom de ogen
  • Vetophopingen in het gelaat 

Welke resultaten kan je verwachten:
- Algehele verbetering van het gelaat
- Verbetert de huidtextuur 
- Verbetert de huidtint en verhoogt de elasticiteit
- Rosacea en vasculaire veranderingen vermindert
- Versterkt de spieren in het gelaat
- Verminderen van (vocht)wallen
- Verminderen van fijne rimpelsKRX Aesthetics, opgericht in 2016 in Kuala Lumpur, Maleisië, richt zich op professionele salon- en klinische producten.

KRX Aesthetics werkt samen met de beste Medical Skin Professionals om veilige en effectieve producten te kunnen formuleren. De producten worden vervaardigd in een KFDA en ISO gecertificeerde laboratorium, zijn CPNP en bij het Maleisische ministerie van Volksgezondheid geregistreerd, en sommige producten zijn VEGAN-gecertificeerd.