• Acne therapie
 • Webshop biologische huidverzorging
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Gratis bezorgd vanaf € 50,00
 • Ontspanning en huid verbetering

 Microneedling

microneedling

De Dermica Goldpen is het meest professionele systeem op het gebied van microneedling. Door middel van 11 zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal (CE IIA Certificaat) worden onzichtbare wondjes in de huid gemaakt. Door deze kanaaltjes wordt een serum van farmaceutische werkstoffen 'ingeneedeld'. Het wondgenezingsproces van het lichaam wordt geactiveerd. Dit stimuleert de celdeling, de huidstofwisseling met als gevolg de aanmaak van het eiwit collageen (stevigheid) en het eiwit elastine (weefselelasticiteit). Uw huid wordt sterker, soepeler en egaler van kleur. De conditie van de huid verbetert. 

Al na 1 microneedling-behandeling krijgt de huid een intensieve boost. Voor een optimaal en lang houdend resultaat wordt een kuur van 4 tot 6 behandelingen geadviseerd. De behandeling duurt 45 minuten, waarvan er 20 minuten met de Goldpen wordt gewerkt. De behandeling wordt afgesloten met een verkoelend masker. 

 

Wat kan met een microneedling-behandeling worden aangepakt?

 • (acne) littekens
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Pigmentvlekken
 • Huidveroudering en huidverslapping
 • Grove poriën en een grove huidstructuur
 • (Zwangerschap) Striae en striemen, buik en benen
 • Algehele verbetering van het huidbeeld
 • Betere opname van werkstoffen in cosmetica

 

Complete gelaatsbehandeling (incl. hals)  60 minuten € 125,00/kuur van 4 behandelingen € 450,00

 

Veel gestelde vragen:

Doet een microneedlingbehandeling pijn?

De meeste mensen spreken niet van pijn, maar van een prikkelend en op sommige delen scherp gevoel. Dit is afhankelijk van het te behandelen gebied. Op het voorhoofd voelt het anders dan bijv op de wangen. Het gevoel is echter prima te verdragen.

 

Hoe lang is de herstelperiode?

Na microneedling kan er een lichte zwelling en/of roodheid ontstaan. Dit kan enkele uren tot enkele dagen zichtbaar zijn. Een verkoelende gel zou verlichting kunnen bieden. Circa 3 tot 4 weken wordt direct zonlicht vermeden en maakt u gebruik van een zon bescherming van tenminste factor 30. De behandeling kan gewoon in de zomermaanden worden ondergaan. De behandelfrequentie is altijd 6 weken i.v.m. maximale collageenaanmaak en resultaat.

 

Wanneer wordt de behandeling afgeraden?

Bij diverse aandoeningen zoals o.a. actieve huidinfecties, chronische huidaandoeningen, auto-immuunziekte of eczeem. Ook roken kan van invloed zijn op het resultaat. Het is belangrijk om vooraf hierover informatie in te winnen.

 

Waar bestaat het serum uit waarmee wordt gewerkt? 

Dit serum is voor elke indicatie anders en zal voorafgaande de behandeling worden afgestemd. Alle producten bevatten hoogwaardige werkstoffen of natuurlijke basis. De ingrediënten zijn o.a. hyaluronzuur, vitaminen, mineralen, aminozuren en anti-oxidanten (waarvan vitamine C de bekendste is). 

 

Hoe gaat microneedling in zijn werk?

Stap 1: Reinigen en ontsmetten van de huid 

Stap 2: Microneedling met de Dermica pen en de Dermica werkstoffencocktail

Stap 3: Verkoelend Hydra Gel Masker

Stap 4: Verzorgende crème en een SPF

 

Voor meer informatie kunt u een kosteloos en vrijblijvend gesprek aanvragen.