Orthomoleculair voeding- en leefstijlconsult

 

Een gezonde leefstijl, een gezonde huid.

Goed slapen, voldoende bewegen, gezond eten, ontspanning en een juiste werk/privébalans zijn de onderwerpen van een gezonde levensstijl. We zijn hier dagelijks allemaal mee bezig en toch lukt het vaak niet om de juiste balans te vinden. Als je lichaam en geest uit balans zijn, dan kunnen er (huid)klachten ontstaan. Met de juiste tools voor een gezonde leefstijl kunnen de meeste huidproblemen worden opgelost of verminderd. Met de juiste mindset en een vleugje discipline kom je al een heel eind.

 

Tijdens een orthomoleculair voeding- en leefstijlconsult kijken we samen welke aanpassingen voor jou noodzakelijk zijn en geven we je gericht advies hoe jij zelf direct aan de slag kunt om deze veranderingen zo gemakkelijk mogelijk onderdeel te maken van jouw leefstijl.

 

De eerste afspraak

Tijdens je eerste afspraak nemen we samen de door jou ingevulde, uitgebreide vragenlijst door. Ook vragen we je om voor een bepaalde periode een eetdagboek bij de houden. Daarnaast bespreken we zaken die je bezig houden en spelen we in op datgene waar je hulp bij nodig hebt. Je ontvangt een gericht advies over volwaardige voeding en aanpassingen die je kunt doen om een gezonde levensstijl voor jezelf te creëren. Bij een bezoek aan de praktijk zal in alle gevallen een huidinspectie worden verricht.

Wat wordt er van jou verwacht

Na het eerste consult gaan we ervan uit dat jij serieus aan de slag gaat met de adviezen. Het weer in balans krijgen van je huid en je gezondheid heb je zelf in de hand en kosten tijd. Als jij niet bereid bent om aanpassingen te doen in je voedings- en leefstijlpatroon, zal het lastig worden om de beoogde doelen te behalen.

 

Hoeveel afspraken heb je  nodig

Elk lichaam is anders en aanpassingen kunnen bij iedereen een andere uitwerking hebben. Natuurlijk is het vanzelfsprekend dat hoe gedisciplineerder jij de adviezen opvolgt, des te sneller jij je doelen bereikt. Gemiddeld zijn er 2-5 contactmomenten.

 

Wat zijn de kosten?

Een consult van 60 minuten kost EUR 60,00

Kosten van een acnebehandeling worden vergoed door de zorgverzekering.

Check je polis voor de voorwaarden.


Boek direct een consult

 


Wie moet dit weten?