Cadeaubon 

Soms kan het lastig zijn om geschikte huidproducten te kopen voor iemand anders, omdat je misschien niet helemaal weet welke geuren of ingrediënten iemand het liefste zou willen gebruiken. Denk dan eens aan het geven van een cadeaubon. Hiermee kan de ontvanger kiezen welke behandeling of welke producten het beste bij zijn of haar wensen past. Dit kan bijvoorbeeld een favoriete crème zijn of een ontspannen massage of huidbehandeling. Kortom, met een cadeaubon van de schoonheidssalon sla je de plank nooit mis!

 

De cadeaubon wordt feestelijk voor je ingepakt als "Goodiebag" met diverse monsters en folders van de producten en is verkrijgbaar in de salon en online. Jijzelf bepaalt hoeveel je wilt besteden. De bon is niet persoonlijk overdraagbaar en niet in te wisselen voor geld. De bon is maar liefst tot 2 jaar na aankoop geldig en uitsluitend te verzilveren bij Schoonheidssalon Beautyburcht in Engelen. 

 

Snel Online bestellen en eenvoudig betalen via IDEAL. 

Bestel één of meerdere bonnen via onderstaande link. Na ontvangst van je bestelling zullen wij je benaderen voor het tijdstip waarop je de  bon kunt ophalen in de salon. 

Cadeaubon € 25,00

€ 25,00

Cadeaubon € 25,00

€ 25,00

Soms kan het lastig zijn om geschikte huidproducten te kopen voor iemand anders, omdat je misschien niet helemaal weet welke geuren of ingrediënten iemand het liefste zou willen gebruiken. Denk dan eens aan het geven van een cadeaubon. Hiermee kan de ontvanger kiezen welke behandeling of welke producten het beste bij zijn of haar wensen past. Dit kan bijvoorbeeld een favoriete crème zijn of een ontspannen massage of huidbehandeling. Kortom, met een cadeaubon van de schoonheidssalon sla je de plank nooit mis!

Liever Ophalen en betalen in de salon? 

Neem dan via het onderstaand formulier contact op met de salon of stuur een What's App