Welkom in de Malima webshop

Malima Cosmetics is een Nederlands cosmeticamerk wat staat voor zo natuurlijk mogelijke, meest huidvriendelijke huidverzorgingsproducten met huid- identieke ingrediënten welke optimaal resultaat genereren. De producten bevatten maximale werkstofpercentages en de crèmes en serums tevens een natuurlijke UV bescherming. De Skincare producten zijn vegan, vrij van parabenen, MIT, paraffine, alcohol denat, en toegevoegde kleurstoffen! Voor elk huidtype is een verzorgingslijn ontwikkeld.

 

Check hier de kenmerken van jouw huid om je huidtype te bepalen zodat je de juiste producten kunt selecteren uit de shop. Vind je het lastig om een keuze te maken? Stuur me een Appje, dan kijk ik met je mee of maak een afspraak voor shopassistentie. 

 

Ga je liever voor biologische huidverzorging? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Chi Essential Cosmetics


Reiniging

Exfoliëren

Droge huid 

Check hier de kenmerken van een droge huid

Vette/onzuivere huid

Check hier de kenmerken van een vette/onzuivere huid

Vochtarme huid

Rijpe huid

Check hier de kenmerken van een rijpe huid

De Vital Radiance Balm is speciaal geformuleerd om de tekenen van huidveroudering tegen te gaan.

De bekende antiage- ingrediënten zoals Peptide, Retinol en Niacinamide (Vit. A & B3) dringen tot diep in de huid terwijl u ontspannen slaapt. Ze behouden de normale huidstructuur en uiterlijk van uw huid en helpen droogte lijntjes te verminderen.

Naast deze antiage eigenschappen bevat de crème een scala aan natuurlijke oliën die rijk zijn aan essentiële vetzuren. Shea Butter, Babassu, en Argan olie koesteren uw huid en helpen haar te beschermen. Tevens bevat de crème krachtige antioxidanten, zoals Vitamine C en E, die helpen tekenen van vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan en uw huid er stralender uit te laten zien.

De innovatieve formule van de Vital Radiance Balm bevat alle ingrediënten om uw huid ’s nachts te helpen herstellen en haar normale stevigheid te laten behouden. Na gebruik voelt uw huid veerkrachtig, weldadig zacht en comfortabel aan.

Gevoelige huid

Check hier de kenmerken van een gevoelige huid

Minerale make-up

Minerale make-up op basis van natuurlijke mineralen, welke zijn verwerkt tot een fijn poeder.

Minerale make-up zit bomvol lieve ingrediënten voor de huid. Daardoor is het uitermate geschikt voor de probleemhuid, omdat deze vaak gevoelig is voor slechte ingrediënten. Kleine imperfecties, donkere kringen of bijv. rode vlekjes zijn de gehele dag onzichtbaar. Minerale make-up is 100% natuurlijk en daarom ook te gebruiken direct na een intensieve schoonheidsbehandeling.

De Volume Mascara creëert direct op natuurlijke wijze een volle wimperlijn.

De speciaal geselecteerde ingrediënten zorgen voor een volume laagje over de wimpers en houdt ze tevens zacht en soepel.

Vanaf de eerste streek lijken de wimpers voller en verkrijgen ze een intense kleur.