• Acne therapie
  • Webshop biologische huidverzorging
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Gratis bezorgd vanaf € 50,00
  • Ontspanning en huid verbetering

Jeugdpuistjes en mee eters

Jeugdpuistjes en mee eters in de leeftijdscategorie 15-25 jaar ontstaan bijna altijd door hormonale schommelingen in het lichaam. Door de hormonale schommelingen maakt het lichaam meer (en dikkere) talg aan. Deze talg (huidvet) gaat klonteren met de dode huidcellen die zich op het gezicht bevinden. Hierdoor raakt de porie (afvoerkanaaltje) verstopt en ontstaat er een mee eter. Indien door bacterievorming een ontsteking ontstaat in de porie, dan spreken we van een puistje.

 

Er zijn diverse factoren van invloed op de hoeveelheid onzuiverheden op je gezicht. Bijvoorbeeld kan stress van invloed zijn op de hormoonbalans, evenals je voeding, maar ook de huidproducten die je gebruikt. 

Kies daarom zorgvuldig en laat je adviseren in de salon of stuur je vraag in een appje naar de salon

Onderaan deze pagina vind je het protocol voor het verzorgen van de onzuivere huid.

 


Antiaging

Suit matters Bakuchiol serum 30 ml

€ 24,50
Antiaging

Suit matters Bakuchiol serum 30 ml

€ 24,50

Bakuchiol is een 100% plantaardig ingrediënt dat afkomstig is van de zaden en bladeren van de Psoralea corylifolia-plant uit Oost-Azie. Dit Vitamine A serum is de veilige opvolger van Retinol, zonder de vervelende bijwerkingen.

Bakuchiol heeft antioxiderende, ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. Het bevordert huidvernieuwing, stimuleert de collageenproductie van je huid, kan hyperpigmentatie verminderen, fijne lijntjes en rimpels verzachten en acne verminderen. Kortom, dé huidverjongende voordelen in een veilig, 100% plantaardig product!

  • Bevordert huidvernieuwing
  • Stimuleert de collageenproductie
  • Kan hyperpigmentatie verminderen
  • Kan acne verminderen
  • Verzacht fijne lijntjes en rimpels
  • NCS / EcoControl gecertificeerd

Bij puistjes en mee eters

Malima Cosmetics Purifying Rice Mask 50 ml

€ 27,90
Bij puistjes en mee eters

Malima Cosmetics Purifying Rice Mask 50 ml

€ 27,90

Het Purifying Rice Mask is een mild reinigend masker op basis van Rijstzetmeel, Salicylzuur en Japanse Duizendknoop extract. Rijstzetmeel absorbeert overvloedig talg, terwijl Salicylzuur de vorming van mee-eters helpt tegen te gaan. Japanse Duizendknoop extract wordt van oudsher gebruikt om haar zuiverende en talgregulerende eigenschappen. Door de combinatie van deze bijzondere ingrediënten worden de vette, onzuivere huidcondities ondersteunt bij het in balans brengen en wordt de vorming van nieuwe onzuiverheden tegengegaan.

Het reinigend masker is huidneutraal en zeer zacht van samenstelling. Het respecteert de natuurlijke huidfuncties ondanks de intensief zuiverende werking!

biologische skincare


Thuis de acne huid behandelen Stel een vraag