• Acne therapie via zorgverzekering
  • 100% Biologische cosmetica
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Anti Age behandelingen
  • Ontspanning en huidverbetering

Cosmetische bindweefselmassage van het gezicht

Behandeling 45 min € 40,00Kuur van 6 behandelingen € 200,00

Intensieve massagetechniek op het gelaat ter verbetering van de huidconditie. 

 

Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek die gericht is op het verbeteren van uw huidconditie wat direct effect heeft op het herstellend vermogen ervan. De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, wat de aanmaak van collageen- en elastinevezels stimuleert. De massage werkt cel vernieuwend en de huid ziet er na de behandeling gladder en steviger uit.  

Met bindweefselmassage kunnen de volgende effecten worden bereikt: ‣ het stimuleren van de huiddoorbloeding ‣ afname van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen ‣ activatie van fibroblasten ‣ versteviging van het bindweefsel ‣ verbetering van huidstructuur en -teint ‣ vermindering (zichtbaarheid) rimpels, littekens, kraaienpootjes ed.

De behandelfrequentie is afhankelijk van de behandelindicatie, de conditie van de huid en de reactie op voorgaande behandelingen. Bindweefselmassage geeft het beste effect in kuurvorm (6-12 keer). voor drie weken één keer per week behandelen, vervolgens drie weken rust, waarna weer een periode van drie weken met wekelijks één bindweefselmassage behandeling. Naarmate u vaker een behandeling heeft ondergaan zal het weefsel soepeler worden. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Om het effect te behouden is het aan te raden de behandeling met regelmaat (1 x per 6 weken) te herhalen of -door tijdens de gezichtsbehandeling- de klassieke massage te vervangen voor bindweefselmassage.