Cosmetische bindweefselmassage 

 

Een cosmetische bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek die gericht is op het verbeteren van de huidconditie. Een bindweefselmassage verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling in de huid. De huid wordt hiermee aangezet tot vernieuwing en de daarmee samenhangende versteviging. 

 

Met bindweefselmassage kunnen de volgende effecten worden bereikt: ‣ Betere huiddoorbloeding ‣ afname van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen ‣ activatie van fibroblasten (deze maken nieuw collageen aan)  ‣ versteviging van het bindweefsel ‣ verbetering van huidstructuur en -teint ‣ vermindering (zichtbaarheid) rimpels, littekens, kraaienpootjes ed. 

 

De behandelfrequentie is afhankelijk van de behandelindicatie, de conditie van de huid, de reactie op voorgaande behandelingen en natuurlijk de levens stijl. Bindweefselmassage geeft het beste effect in kuurvorm (6-12 keer). Voor drie weken één keer per week behandelen, vervolgens drie weken rust, waarna weer een periode van drie weken met wekelijks één bindweefselmassage. Naarmate vaker een behandeling wordt ondergaan zal het weefsel soepeler worden. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Om het effect te behouden is het aan te raden de behandeling met regelmaat (1 x per 6 weken) te herhalen.  

 

Per behandeling 45 min € 42,50 / Kuur van 6 behandelingen € 212,50 (1 gratis)