• Acne therapie
  • Webshop biologische huidverzorging
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Gratis bezorgd vanaf € 50,00
  • Ontspanning en huid verbetering

Cadeaubon 

Soms kan het lastig zijn om geschikte huidproducten te kopen voor iemand anders, omdat je misschien niet helemaal weet welke geuren of ingrediënten iemand het liefste zou willen gebruiken. Denk dan eens aan het geven van een cadeaubon. Hiermee kan de ontvanger kiezen welke behandeling of welke producten het beste bij zijn of haar wensen past. Dit kan bijvoorbeeld een favoriete crème zijn of een ontspannen massage of huidbehandeling. Kortom, met een cadeaubon van de schoonheidssalon sla je de plank nooit mis!

 

De cadeaubon is exclusief verkrijgbaar in de salon. Jijzelf bepaalt hoeveel je wilt besteden. De bon is niet persoonlijk overdraagbaar en niet in te wisselen voor geld. De bon is maar liefst tot 2 jaar na aankoop geldig en uitsluitend te verzilveren bij Schoonheidssalon Beautyburcht in Engelen. 

Maak  eenvoudig een afspraak in de salon om jouw bon op te pikken of stuur een berichtje naar de telefoon 

cadeautip!

Cadeaubon € 25,00

€ 25,00
cadeautip!

Cadeaubon € 25,00

€ 25,00

Soms kan het lastig zijn om geschikte haar- of lichaamsproducten te kopen voor iemand anders, omdat je misschien niet helemaal weet welke geuren of producten iemand het liefste zou willen gebruiken. Denk dan eens aan het geven van een cadeaubon. Hiermee kan de ontvanger kiezen welke behandeling of welke producten het beste bij zijn of haar wensen past. Dit kan bijvoorbeeld een favoriete crème zijn of een ontspannen massage of huidbehandeling. Kortom, met een cadeaubon van de schoonheidssalon sla jij nooit de plank mis!