luxe 3-delige Cadeauset 

Wie verras jij met biologische huidverzorging? 

 

Verzachten, verzorgen en verbeteren

A Touch Of Happiness, een kant-en-klare lijn op basis van de Happiness compositie olie. Deze geur-mix bestaat uit een heerlijke synergie van de essentiële oliën: sinaasappel, mandarijn en een vleugje vanille. Deze zachte en milde geursensatie is een feest voor lichaam en geest. De heerlijke frisse en zoete geur van sinaasappel en mandarijn heeft aan de ene kant een opwekkend en vrolijk makend effect en aan de andere kant een verwarmend (door het vleugje vanille) en ontspannend effect. Ideaal dus voor zowel ’s ochtends als ’s avonds! Op de huid zijn de producten verzachtend, verzorgend en regenererend.

 

Geschikt voor elke huid

Gecertificeerde biologische plantoliën vormen de basis van deze pure producten, zonder synthetische toevoegingen. De combinatie van vette plantolie met water voelt niet vet aan en brengt van nature elke huid in balans. Deze basis huid- verzorgingsproducten zijn geschikt voor alle huidtypen en kunnen zelfs voor verbetering zorgen bij huidklachten zoals acne, eczeem en een extreem droge of gevoelige huid. 

 

Aparte flesjes

Water en vet vindt je terug in elke pot crème. Bij CEC zijn water en vet gescheiden. Zo kan jij zelf je product afstemmen op de behoefte van je huid. Bijvoorbeeld wat meer vet in de winter en wat meer water in de zomer. Het apart conserveren van deze twee stoffen betekent ook dat er geen onnodige (vaak synthetische) stoffen aan het product worden toegevoegd, zoals conserveringsmiddelen of een emulgator om water en vet te kunnen mengen). Zo breng je alleen pure werkstoffen aan op de huid en dat ga je zien! 

 


Alle producten van Chi Essential Cosmetics zijn vrij van microplastics