Covitex

Spray 20 ml voorkomt uitslag door mondmaskers

Maskne, ofwel Acné Mechanica is een lokale uitbraak van puistjes als gevolg van langdurige wrijving en druk. De aandoening is al langer bekend, maar nu veel in het nieuws omdat we mondkapjes dragen. Met name het langdurig dragen van mondkapjes veroorzaakt een chronische wrijving en verstoort daarmee de huidbarrière. Daarnaast worden de natuurlijke vetten geabsorbeerd door het masker. Door het uitademen van vochtige, warme lucht ontstaat er een omgeving van bacteriën die Maskne veroorzaken.

 

Covitex wordt als enige product direct op het (katoenen) mondkapje aangebracht. Er ontstaat geen bacteriënvorming en daarom blijft de huid schoon. Naast Covitex hoef je geen andere (agressieve) reinigers te gebruiken om onzuiverheden als gevolg van het dragen van een masker te voorkomen. 

 

Ben jij verplicht om de hele dag een mondmasker te dragen bij de uitoefening van je werkzaamheden en heb je daardoor last gekregen van onzuiverheden? Laat jouw werkgever dit bericht lezen en zorg ervoor dat deze spray binnenkort bij jullie in de kantine ligt of kom de spray zelf testen hier in de salon. 

Covitex

Ja, ik wil een spray komen testen


Direct bestellen!