Actie 'Geef een glimlach cadeau' 2024


Gratis ontspanningsmoment voor mensen met kanker

 

Even ontspannen, genieten van de liefdevolle aanraking van de schoonheidsspecialist en nergens aan denken. Dat is wat een gratis ontspanningsmoment voor jou kan betekenen. Het is een heerlijke ervaring waar je energie van krijgt!

De ontspanningsmomenten vinden plaats in de maand februari 2024 en zijn bedoeld voor mensen met kanker waarvan de laatste medische behandeling niet langer dan zes maanden geleden is.

 

Voel je je fit genoeg om een schoonheidsbehandeling te  ondergaan, maak dan vandaag nog een afspraak in de salon via onderstaand formulier. Een eventuele begeleid(st)er is natuurlijk ook van harte welkom! 


Biologische huidverzorging

Door chemotherapie en bestraling kan je huid veranderen. Je huid kan droog en schilferig of juist vet worden. Je huid kan opgezet of juist dunner lijken en er rood of vlekkerig uit gaan zien. Je huid kan gevoeliger zijn voor infecties of gemakkelijk gaan bloeden. Vooral bestraalde plekken hebben extra zorg nodig en ook op de plaats waar de straling je lichaam verlaat kunnen huidreacties ontstaan. 

 

Bij Beautyburcht werken we met 100 % natuurlijke cosmetica met biologisch, gecertificeerde ingrediënten. De producten zijn vrij van synthetische stoffen en parfum en dus bijzonder geschikt om uw huid te ondersteunen tijdens uw periode van herstel.


Dit mooie initiatief komt vanuit Stichting "Look good, feel better". Click hier voor meer informatie en activiteiten.