Afternoon Handpan massage

De handpan of tongue drums is een muziekinstrument met verschillende toonsoorten dat met de hand wordt bespeeld. De handpan produceert een warm, bijna hypnotiserend geluid en wordt vaak ingezet door meditatie - of yogabeoefenaars. Het unieke geluid brengt rust en ontspanning in het lichaam.

 

De "Afternoon Handpan-massage" van Beautyburcht is een ritueel waarbij de focus ligt op volledige ontspanning van lichaam en geest. Het zorgt voor lichaamsherstel na een stressvolle dag, het draagt bij aan een betere nachtrust en het stelt je in staat om even volledig tot jezelf te komen en alle spanningen achter je te laten. 

 

Het ritueel bestaat uit een 40 minuten durende massage van hoofd, nek, decolleté, schouders en gezicht in stilte, waarbij de klanken van de handpan subtiel hoorbaar zijn. Deze zorgen voor een diepe ontspanning. De geur wordt bepaald door een bijzondere samenstelling van oliën die een kalmerend en verwarmend effect hebben op zowel de huid, als op de geest. 

 

Deze exclusieve massage is uitsluitend te boeken in 'de afternoon' van maandag t/m vrijdag om 16.00 uur of om 17.00 uur.

Prijs per sessie € 45,00 voor circa 60 minuten. 

 

Boek vandaag nog jouw selfcare moment van absolute ontspanning als een stukje onderhoud van je lichaam en geest. Vul onderstaand formulier in met jouw voorkeursdag - en tijd en je ontvangt spoedig de bevestiging. Namasté