Phitex® Clearup winactie

Toegankelijkheid is één van de kernwaarden van salon Beautyburcht. Goede huidverzorging en de juiste cosmetica moeten toegankelijk zijn voor elk budget. Maar soms lopen zaken in het leven ff anders dan je had voorzien. Wie had bijvoorbeeld gedacht dat Corona na dik een jaar nog steeds onze maatschappij zou beheersen? Nou, ikke niet! En zo zijn er genoeg redenen te bedenken waarom mensen ineens verplicht zijn andere keuzes te maken. 

 

Een huidprobleem kan iemands leven behoorlijk beheersen. Je hoort wel eens de slogan "Iemand die ziek is, heeft maar 1 wens". Als je mensen huilend ontvangt in je salon die zichzelf niet meer durven te tonen aan de buitenwereld, dan weet je hoe ernstig de situatie is. Hoe mooi zou het zijn als we deze mensen een stukje zelfvertrouwen terug kunnen geven, zonder daarbij diep in de buidel te hoeven tasten. Hoe toegankelijk moet je daarvoor zijn?

 

Ben jij of ken jij iemand die lijdt aan een zichtbaar huidprobleem, zoals acne, rosacea, huidirritatie, eczeem of post-inflammatoir erytheem (roodheid) na een medische ingreep en er is geen budget om dit probleem te behandelen. Stuur me jouw verhaal plus een foto of deel het met iemand die wel wat hulp kan gebruiken. Je kunt hiervoor de button gebruiken. Wie weet ontvang jij of jouw maatje binnenkort GRATIS een flesje Phitex® Clearup 50 ml t.w.v. € 76,00.


Wat is Phitex Clearup?

Phitex® ClearUp is een dermale textielspray om je onzuivere huid te behandelen, bijvoorbeeld als je last hebt van acne/puistjes, roodheid, of kleine ontstekinkjes. Dermaal betekent huid en textielspray wil zeggen dat je het niet op je huid sprayt, maar op textiel. Je hoeft Phitex® maar één keer per week op textiel aan te brengen. Dat gaat dan om een stof die in aanraking komt met je huid, zoals je (katoenen) kussensloop of t-shirt. Phitex® is zo gemaakt dat als je huid in aanraking komt met het ingesprayde textiel, er gedurende een week geleidelijk werkstoffen worden afgegeven. Die zorgen ervoor dat je huid een hogere weerstand krijgt, waardoor je huid zelf de onzuiverheden kan aanpakken. Omdat alléén de werkstoffen in de huid worden gebracht, raakt je huid niet verstopt met vulstoffen zoals bij een crème. De afgifte van de werkstoffen vindt gecontroleerd en geleidelijk plaats, een week lang. Een keer per week je katoenen kussensloop insprayen is het enige wat je hoeft te doen. Lees meer 


Adresgegevens:

Beautyburcht
Parcivalring 151
5221 LC 'S-HERTOGENBOSCH