• Acne therapie
  • Webshop biologische huidverzorging
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Gratis bezorgd vanaf € 50,00
  • Ontspanning en huid verbetering

Verzorg de 40+ huid


“Aging” of huidveroudering is een natuurlijk proces en komt voor bij zowel mannen als vrouwen. Huidveroudering begint vanaf het 25e levensjaar., De gevolgen of kenmerken zijn vaak pas zichtbaar na het 35e levensjaar. Het meest belangrijke kenmerk van het huidverouderingsproces is de snellere afbraak van collageen en de elastine vezels. Verlies van collageen betekent verlies van stevigheid en verlies van elastine betekent huidverslapping. Hoe jij er na je 40e levensjaar uit komt te zien is voornamelijk erfelijk bepaald, maar ook je levensstijl kunnen een behoorlijk impact hebben.

 

Wat zijn de kenmerken van een rijpe huid?

- Volumeverlies en ingevallen slapen

- Hangende oogleden en mondhoeken

- Ouderdomsvlekken

- Pigmentvlekken

- Rimpels/ lijntjes

- Droge huid/vochtarm en trekkerig gevoel

 

Hoe verzorg je de rijpe huid?

Het gebruik van de juiste verzorgingsproducten thuis wordt vaak onderschat, terwijl dit echt het verschil kan maken! Juist door de huid elke dag te stimuleren, verzorgen en beschermen kunnen deze producten de gevolgen van het verouderingsproces aanpakken. De producten bevatten vitamines/anti-oxidanten en hoogwaardige ingrediënten die de juiste diepte in de huid kunnen bereiken om daadwerkelijk invloed te kunnen uitoefenen op het huidverouderingsproces.  

 

Daarnaast is voorkomen beter dan genezen. Bescherm je huid tegen UV –straling, eet gezond, stop met roken en neem op tijd je rust.Liftende halscrème voor de verslapte huid  

De Vital Radiance Balm is speciaal geformuleerd om de tekenen van huidveroudering tegen te gaan.

De bekende antiage- ingrediënten zoals Peptide, Retinol en Niacinamide (Vit. A & B3) dringen tot diep in de huid terwijl u ontspannen slaapt. Ze behouden de normale huidstructuur en uiterlijk van uw huid en helpen droogte lijntjes te verminderen.

Naast deze antiage eigenschappen bevat de crème een scala aan natuurlijke oliën die rijk zijn aan essentiële vetzuren. Shea Butter, Babassu, en Argan olie koesteren uw huid en helpen haar te beschermen. Tevens bevat de crème krachtige antioxidanten, zoals Vitamine C en E, die helpen tekenen van vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan en uw huid er stralender uit te laten zien.

De innovatieve formule van de Vital Radiance Balm bevat alle ingrediënten om uw huid ’s nachts te helpen herstellen en haar normale stevigheid te laten behouden. Na gebruik voelt uw huid veerkrachtig, weldadig zacht en comfortabel aan.

Antiage-topper!

Serum Triple Rosa Mosqueta 15 ml

€ 34,95
Antiage-topper!

Serum Triple Rosa Mosqueta 15 ml

€ 34,95

Serum Triple Rosa Mosqueta is een krachtige synergie van drie rozenbotteloliën: plantolie van de geperste zaden, het CO2 extract van de bottels en van de zaden. Het 100% biologische serum is van nature rijk aan vitaminen, mineralen, essentiële vetzuren, bètacaroteen, essentiële olie en het bijzondere trans-retinolzuur: een vitamine A zuur.

• Vermindert hyperpigmentatie
• Stimuleert de collageenproductie
• Helpt rimpelvorming te vertragen
• Bij rode en gevoelige huid

• Super Anti-Aging
• Verzacht littekens
• Huidherstellend
• Bij zonnebrand

CEC Serum CO

€ 37,50

CEC Serum CO

€ 37,50

Serum CO is een verstevigend serum voor een gezonde, egale huid die er stralend uitziet! 

De essentiële oliën in het Serum CO werken als een synergie en hebben een versterkende werking op de huid en haarvaatjes. Serum CO heeft een geweldige bloemige, luxe geur die een diepe ontspanning brengt. Het ervaren van deze fijne geur heeft een positieve werking op de huid omdat bij emoties en stress roodheden opspelen en de haarvaatjes (permanent) verwijden.

Het Serum CO bevat naast jojobawas een scala aan essentiële oliën: citroen, West-Australische sandelhout, motia attar, roos attar en patchouli. De werking van dit serum wordt verklaard doordat veel van deze essentiële oliën sesquiterpenolen bevatten. Sesquiterpenolen zijn stofjes die voorkomen in bepaalde essentiële oliën en zijn verantwoordelijk voor een kalmerende en verzachtende werking op de huid en hebben tevens ontstoppende en aderversterkende eigenschappen.